Csokoládés piskóta recept


1 liter tej,
1 cs. főzős csokoládé puding,
4-5 kanál cukor,
1,5-2 cs. babapiskóta,
izlés szerint fahéj
A Csokoládés piskóta elkészítési módja:
A pudingot elkészitjük a leirtak szerint, csak fél liter tej helyett egy literrel főzzük. Az összetört babapiskótát megszórjuk fahéjjal, ráöntjük a még meleg, higabb pudingot. Megvárjuk, amig kihül, közben belenyomkodjuk a piskótákat, és hidegen a hűtőbe tesszük. Pár óra elteltével fogyasztható. Lehet még belecsepegtetni barack-, málna vagy eperlekvárt is.
Kicsit hizlaló, de fincsi.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Dinoca, 2007. okt. 28. 09:21
A csokoládés piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.