Sajtkrémes bundáskenyér recept
20 perc
A Sajtkrémes bundáskenyér hozzávalói:
Szikkadt kenyér szeletekre vágva /páros számú/
Sajtkrém /natúr v. izesitett/,
tojás, tej, só, olaj
A Sajtkrémes bundáskenyér elkészítési módja:
A szikkadt kenyérszeleteket megkenjk asajtkrémmel, és a szeleteket összenyomjuk a sajtkrémes oldalával. Ezután belemártjuk a sóval és kevés tejjel felvert továjba, majd bő, forró olajban zsemleszinűre sütjük. Azonnal frissen fogyasztjuk. Jó étvágyat!
Reggelire ajánlom, mert nagy a kalória tartalma.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Dinoca, 2007. okt. 17. 08:46
A sajtkrémes bundáskenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.