Gombapástétom recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 167 kcal
Szénhidráttartalom 2 gramm

A Gombapástétom hozzávalói:
20 dkg gomba
2 db kemény tojás
6 dkg margarin

bors
késhegynyi mustár


A Gombapástétom elkészítési módja:
A megtisztított, apróra vágott gombát egy kevés margarinban sóval, borssal szárazra pároljuk, és ha kihült, az apróra darabolt kemény tojásokkal mustárral, és a maradék margarinnal alaposan kikeverjük. Nagyon finom pirítóssal, vagy Abonettelis.

Használhatunk botmixert,hogy krémesebb legyen.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A gombapástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook