Csirkemáj bacon szalonnába tekerve recept


25dkg csirke máj
1 csomag szeletelt bacon szalonna
pici olaj
só vagy delikát
kenő toll
fog piszkáló
A Csirkemáj bacon szalonnába tekerve elkészítési módja:
A bacon szalonnát elfelezem és csirke májat is!A bacont vagy sózom vagy delikáttózom de csak egy picikét,majd a baconre teszem a májat és betekerem és fogpiszkálóval összetűzöm!Ezt addig folytatom míg a bacon el nem fogy!Előmelegítem a sütőt 180 fokra!Egy tepsit kenőtollal kiolajozok majd beleteszem a baconbe tekert csirkemájat és fóliával lefedem és 20 percig párolom majd le veszem a fóliát és pirosodásig sütöm!De úgy hogy egyszer meg is forgatom hogy mind a két oldala piros legyen!Ha megsült kiszedem egy tálra és le szívatom az olajat!Legjobb hozzá a tepsis burgonya és az uborka saláta!
Sok zsír kisül érdemes leönteni róla és úgy sütöm tovább
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: La_fea, 2009. okt. 12. 12:14
A csirkemáj bacon szalonnába tekerve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.