Magyaros pulykamell recept
A Magyaros pulykamell hozzávalói:60 dkg pulykamell
1 szál kolbász
1 csomag szeletelt császárszalonna
2 csomag szeletelt sonka
2 nagyobb paradicsom
2 nagyobb vöröshagyma
3 db lecsópaprika
só
bors
sült csirke fűszerkeverék
A Magyaros pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet vékony kis szeletekre vágom. Serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megpirítom, sózom, borsozom, megszórom a fűszerkeverékkel. Kis vizet öntök alá, és pár percig fedő alatt párolom. Közben felszeletelem a paradicsomot, a hagymát minél vékonyabbra, és a húshoz dobom. Felszeletelem a kolbászt, csíkokra vágom a sonkát, szeletkékbe a szalonnát, és szintén a többihez rakom. Az egészet készre párolom, a végén kicsit pirítom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. okt. 9. 14:03
A magyaros pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.