Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

2 kifilézett csirkemell(kb. 80 dkg)
a páchoz:
1,5 dl Bertolli Gentileolívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré
só
őrölt bors
friss bazsalikom
A Csirke paradicsomos barbecue-pácban elkészítési módja:
Az olajat a paradicsompürével összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A még nyers csirkehúsdarabokba zsebeket vágunk, a pácot beletöltjük, és kívülről is alaposan bekenegetjük vele. Ezután a húsokat grillen vagy megolajozott tepsibe fektetve hagyományos módon megsütjük. Tálaláskor az apróra vágott bazsalikommal megszórjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. febr. 23. 20:08
A csirke paradicsomos barbecue-pácban elkészítési módja és hozzávalói.