Libamájjal töltött gomba recept
A Libamájjal töltött gomba hozzávalói:25 dkg gomba
10 dkg libamáj
8 dkg vaj
2 dkg hagyma
1 dl tejszínhab
bors
só
majoránna
konyak
pástétom fűszer
zöldpetrezselyem
A Libamájjal töltött gomba elkészítési módja:
Gombát gyengén sózott, citromos vízben megfőzzük, szárakat apróra vágjuk, puhára pároljuk. Sóval, majoránnával fűszerezzük, lehűtjük. Libamájat egyforma darabokra vágjuk, vajon a hagymával lepirítjuk. Só, bor, majoránna. Melegen szitán áttörjük, majd lehűtjük. Ezt vajjal habosra keverjük, fűszer, hozzáadjuk a gombát, ekkor jön a tejszínhab, és a gombafejeket ezzel töltjük. Zöldpetrezselyemmel díszítjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. febr. 20. 19:52
A libamájjal töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.