Májgaluskaleves recept
A Májgaluskaleves hozzávalói:3dkg zsir
1dkg fűszerpaparika
3dkg vöröshagyma
15dkg vegyes zöldség
z9ldpapaprika,paradicsom,só,zeller
25dkg burgonya
Májgaluska hozzávalói:
13dkg sertésmáj darálva
2,5dkg liszt
2,5 dkg zsemlemorzsa
2 dkg majoránna
2,5 dkg zsir
só
1dkg törött bors
2dkg vöröshagyma
1 csomag zöldpetrezselyem reszelve
4 db.tojás
A Májgaluskaleves elkészítési módja:
A zöldséget, burgonyát megtisztitjuk, és apró kockára vagdaljuk. Zöldséges alaplevet készitünk: a vöröshagymát zsirban megpiritjuk, rászórjuk a fűszerpaprikát, és vizzel felengedjük.Belerakjuk a zöldségféléket, és lassú tűzön készre főzzök. Ebbe szaggatjuk a májgaluskát
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. máj. 28. 11:55
A májgaluskaleves elkészítési módja és hozzávalói.