Labdacs recept
A Labdacs hozzávalói:20 dkg sertésmáj
2 dkg zsirt
2 tojás
1 púpozott ek. liszt
zsemlemorzsa, apróra vágott petrezselyem zöld,
A Labdacs elkészítési módja:
A sertésmájat ledaráljuk, hozzáadunk 2 dkg zsirt,2 tojássárgáját, 1 púpozott ek. lisztet,ugyanannyi zsemlemorzsát,sót,borsot és a 2 tojás kemény habját,valamint apróra vágott petrezselyem zöldját. A tésztát evőkanállal 10 dkg forró zsirba szaggatjuk. Mindkét oldalán halványra sütjük. Majonézzel tálalhatjuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. máj. 21. 11:21
A labdacs elkészítési módja és hozzávalói.