Csíkos karamellkrém recept

1 zacskó karamell pudingpor(Aranka)
4 evőkanál cukor
1 evőkanál porcukor
3 dl hideg tej
2 dl tejszín
4 evőkanál tojáslikőr
a díszítéshez bonbonetti
A Csíkos karamellkrém elkészítési módja:
Elkészítjük a pudingot. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük,majd belekeverünk 2 evőkanál tojáslikőrt.A likőrös habból egy keveset csillag csöves nyomózsákba teszünk.A többit a karamellpudinggal üvegpohárba rétegezzük.A legfelső réteg puding legyen.Habrózsával és a bonbonettivel díszítjük és meglocsoljuk a maradék tojáslikőrrel.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. márc. 5. 09:47
A csíkos karamellkrém elkészítési módja és hozzávalói.