Csicseriborsó pástétom recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csicseriborsó pástétom hozzávalói:
1 fej vöröshagyma,
1 üveg csicseriborsó,
3 gerezd fokhagyma,
1 ek. darált paprika,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, kevés fűszerpaprika
A Csicseriborsó pástétom elkészítési módja:
A csicseriborsót leszűrtem, majd aprítógépbe tettem. A levéből is adtam hozzá egy keveset, hogy könnyebben pépesíthető legyen. Ezt követően a felaprított hagymákat és a darált paprikát is beletettem és fűszereztem. Végül az egészet összeaprítottam géppel. Ezzel kész is lett a finom csicseriborsó pástétom. Vajas pirítósra kenve teával pompás reggeli válik belőle. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. márc. 6. 21:18
A csicseriborsó pástétom elkészítési módja és hozzávalói.