Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csicseriborsó pástétom recept

Csicseriborsó pástétom recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csicseriborsó pástétom hozzávalói:
1 fej vöröshagyma,
1 üveg csicseriborsó,
3 gerezd fokhagyma,
1 ek. darált paprika,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, kevés fűszerpaprika


A Csicseriborsó pástétom elkészítési módja:
A csicseriborsót leszűrtem, majd aprítógépbe tettem. A levéből is adtam hozzá egy keveset, hogy könnyebben pépesíthető legyen. Ezt követően a felaprított hagymákat és a darált paprikát is beletettem és fűszereztem. Végül az egészet összeaprítottam géppel. Ezzel kész is lett a finom csicseriborsó pástétom. Vajas pirítósra kenve teával pompás reggeli válik belőle. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csicseriborsó pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook