Tofurántotta recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Tofurántotta hozzávalói:
1 csomag tofu (20 dkg),
1 db vöröshagyma,
1 db csípős zöldpaprika,
1 db paradicsom,
2 ek. étolaj,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, kurkumapor, fűszerpaprika, petrezselyemlevél
A Tofurántotta elkészítési módja:
A hagymát felkockáztam és a zsiradékon megpároltam. Ezután hozzáadtam a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, majd tovább sütöttem. Közben kisebb kockára vágtam a tofut és villával kicsit összetörtem, majd a hagymás, sült paprikás alaphoz kevertem, fűszereztem és pár percig még tovább sütöttem. Amikor egy kicsit megpirult a tofu, tulajdonképpen el is készült a tofurántotta. Tálaláskor meghintettem a tetejét egy kevés petrezselyemmel. Azonnal fogyasztandó önmagában vagy zöldségekkel (újhagyma, retek...stb.) együtt is remek reggeli válik belőle. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. márc. 5. 16:40
A tofurántotta elkészítési módja és hozzávalói.