Cseresznyekrémleves recept
30 perc
A Cseresznyekrémleves hozzávalói:
1,5 kg cseresznye
1 cs. eper puding
2 cs. vaníliás cukor
2,5 dl tej
cukor ízlés szerint
sok reszelt citromhéj
A Cseresznyekrémleves elkészítési módja:
A cseresznyét kimagozni és vízzel összeturmixolni, majd feltenni főni, a cukrot, a citromhéjat és a vaníliás cukrot belerakni. Amíg felfő a tejjel a pudingport összekeverni és ha fő a leves beleönteni. Újból felforralni és már kész is.
Én szoktam belerakni még egészben kimagozott cseresznyét mert mi úgy szeretjük, ha van benne egészben is cseresznye. Ezt a puding után rögtön bele kell tenni
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 241349700b, 2011. júl. 1. 11:20
A cseresznyekrémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.