Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes eperkrémleves recept

Tejszínes eperkrémleves recept

A Tejszínes eperkrémleves hozzávalói:
30 dkg eper
3 dl tejszín
3 dl tej
12 dkg porcukor
fél citrom leve


A Tejszínes eperkrémleves elkészítési módja:
Az epret tisztítsd meg, majd a tejjel turmixold össze. Öntsd át egy szűrön keresztül, hogy a magok fennakadjanak. Ízesítsd cukorral, add hozzá a tejszínt, és csepegtess bele kevés citromlevet. Tálald jól behűtve, citromfűlevéllel vagy félbevágott eperrel díszítve.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes eperkrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook