Andalúz leves recept
Az Andalúz leves hozzávalói:60 dkg csicseriborsó
40 dkg marhahús
20 dkg szalonna
25 dkg zöldbab
1 kicsi cukkini
3 db burgonya
1 sonkacsont
1 kk pirospaprika
só
Az Andalúz leves elkészítési módja:
A csicseri borsót előző este bő vízben beáztatjuk. 1 liter vízben főzni kezdjük majd kis idő után hozzáadjuk a kockára vágott húst ,a kockára vágott szalonnát és a somkacsontot,takarék lángon 2 órát főzzük. A zöldségeket tisztítjuk, feldaraboljuk és a levesbe tesszük,paprikával sóval ízesítjük .Ha a levét elfőnné akkor vízzel utántöltjük.Ha a zöldség is megfőtt tálajuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. jún. 28. 11:08
Az andalúz leves elkészítési módja és hozzávalói.