Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Cseh káposzta recept

Cseh káposzta recept

A Cseh káposzta hozzávalói:
15 dkg császárszalonna
2-3 db vöröshagyma
50 dkg savanyúkáposzta
2 dl tejfel
1 EK liszt


A Cseh káposzta elkészítési módja:
A szalonnát aprókockára vágjuk és félig kisütjük, a vöröshagymát apróravágva rádobjuk, és meg piritjuk, rá dobjuk a káposztát majd puhára pároljuk. A tejfelbe liszet elkeverjük és hozzáadjuk összeforraljuk. Sülthússal vagy knéglivel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A cseh káposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook