Csárdapecsenye recept
A Csárdapecsenye hozzávalói:# 8 szelet karaj
# 4 szelet bacon
# 15 dkg kolbász
# 10 dkg sajt
# 15 dkg margarin
# só, bors, liszt
A Csárdapecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfolom, sóval, borssal beszórom. 2-2 szeletet megtöltök szalonnával, kolbászkarikákkal és sajttal. Fogpiszkálóval összetűzöm, lisztbe forgatom, majd egy margarinnal kikent tepsibe rakom. A maradék margarint darabokra vágva a húsok tetejére, illetve közé rakom. Letakarva puhára sütöm, majd a fóliát levéve kicsit megpirítom a tetejét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Huncutpanna, 2008. jún. 13. 17:36
A csárdapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.