Kolbászkrém recept

A Kolbászkrém hozzávalói:
15 dkg lecsókolbász

5 dkg füstölt gyulai kolbász

2 db főtt tojás

5 dkg margarin

1 kiskanál mustár


A Kolbászkrém elkészítési módja:
A kolbászok bőrét lehúzzuk, majd a keményre főtt tojásokkal együtt kétszer-háromszor átdaráljuk. A krémhez hozzáadjuk a magarint és a mustárt, összekeverjük. Kenyérre kenve uborkával tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A kolbászkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook