Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cigánypecsenye II. recept

Cigánypecsenye II. recept

A Cigánypecsenye II. hozzávalói:
50 dkg sertéscomb

15 dkg bacon



bors

pici pirospaprika

3 gerezd fokhagyma

1 dl étolaj


A Cigánypecsenye II. elkészítési módja:
Az étolajon megpirítom az összetört fokhagymát, hozzáadom a kockára vágott húst, megfűszerezem, és hozzáadom a bacont is feldarabolva. Picit megpirítom a húst, majd felöntöm kb. 1 liter vízzel, és puhára főzöm a húst. Főtt burgonyával tálalom, de jó hozzá a sült burgonya is.

Ha esetleg bacon nincs otthon, füstölt szalámit is lehet hozzátenni, hasonlóan pikáns ízt ad neki.


Kategória: Húsételek receptjei


A cigánypecsenye ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook