Cigánypecsenye II. recept
A Cigánypecsenye II. hozzávalói:50 dkg sertéscomb
15 dkg bacon
só
bors
pici pirospaprika
3 gerezd fokhagyma
1 dl étolaj
A Cigánypecsenye II. elkészítési módja:
Az étolajon megpirítom az összetört fokhagymát, hozzáadom a kockára vágott húst, megfűszerezem, és hozzáadom a bacont is feldarabolva. Picit megpirítom a húst, majd felöntöm kb. 1 liter vízzel, és puhára főzöm a húst. Főtt burgonyával tálalom, de jó hozzá a sült burgonya is.
Ha esetleg bacon nincs otthon, füstölt szalámit is lehet hozzátenni, hasonlóan pikáns ízt ad neki.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. dec. 21. 13:19
A cigánypecsenye ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.