Colában sült csirkeszárny recept
70 perc
A Colában sült csirkeszárny hozzávalói:
8 db csirkeszárny
8-10 szelet friss gyömbér
5 gerezd fokhagyma
1/2 szál póréhagyma
2-3 deci Coca-Cola
A Colában sült csirkeszárny elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat elvagdosom A gyömbért, fokhagymát vékony szeletekre vágom, a póréhagymát vékony csíkokra. A WOK-ba olajat öntök és ha már meleg, beleteszem a gyömbért és a fokhagymát, kicsit kevergetem, majd beleteszem a csirkeszárnyakat és a tetejére a csíkokra vágott póréhagymát. Párolom kicsit magasabb hőfokon 8 percig, majd felöntöm annyi colával, hogy éppen ellepje. Letakarom fedővel és kis hőfokra állítva 40 percig párolom. 40 perc után a fedőt levettem és magasabb hőfokra kapcsolva elpárologtattam a felesleges lét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2011. júl. 31. 12:40
A colában sült csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.