Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Búvóhely Szombathelyen? (beszélgetés)
Nem vagyok finnyás de a dugás szót nem szeretem. Mert az egyhangú, sablonos, hogy csak dugni. az olyan ki-be dolog érzelem és minden egyéb más nélkül.
Jaj de finnyás kend.
A dugás az dugás, akárhogy is becézik.
Kipróbáltad? ;-)
Kerülném az ismerősöket, így nem jöhet szóba. :-(
Sunset Motel-t tudom ajánlani ;)
Mit jelent számodra az a szó, hogy "könnyűvérű"?
Na. Most már értem miért mondják a 'ducikra', h könnyűvérűek.
A kapcsolat elején evidens is!
De ha valami jó, sőt egyre jobb... :-) Felém nem röpködnek a sült galambok, vagy csak nekem nincs türelmem kivárni. :-)
H barátod van (ugye ha titkos akkor nyilván) és te vagy a lány, akkor gondoskodjon a pasi ilyen helyről. nyissa ki a kis pénztárcáját és vegyen ki egy szállodai szobát. ez a férfi harci feladata.
egyesek csak csak viszályt szítanak a fórumban...
Ez a "huncut" titokzatosság elég gáz.
Úgy gondolom, az ilyen szuper titkos helyek szájhagyomány útján terjednek. Ezért tettem fel a kérdést.
Ezek szerint ismered a szituációt. :-) Ehhez ezek szerint még nem vagyok elég ügyes, de gyakorolni fogok. :-)
Mennyire titkos búvóhely ha itt kibeszélik és javasolják és olvassák:)? Nem kel hozzá búvóhely csak jó szervezés és okosság.
Szegény urad:) Ha ez olvassa szomorú lesz vagy tüzes bika:P De érdekes, hogy te életed szerelmével dugni akarsz, én inkább már szeretkeznék vele:)!
Ugye hogy ugye! :-)
Szól valami másról? :-)
Hát ha én dugni akarnék életem szerelmével (akit még nem ismerek), én is elbújnék, nehogy a zuram megtudja! :D
Nem a futásban vagyok jó! ;-) :DDDD
Mi lesz, ha meg is találsz? :-) Hogy folytatódik a játék? :D
Nálam elbújhatsz és meg is kereslek :DDD
Erre törekszem, pontosan ez a célom. :-)
Csak kellene valami jó hely, bár a gondolataim forognak nekem is. ;-)
Szerintem minden okkal történik. :-)
Érezd jól magad ne foglalkozz senkivel :)
Csak Te tudod mi a jó Neked:))
Jobb lenne nekik, ha külön költöznék velük? Szerintem az egység fenntartása, és a "normális" élet a legfontosabb a gyerkőcöknek. Nem is mersz minket, nagyon nagyon sok összetevője van a dolgoknak. Az hogy ez a dolog most jelen van az életemben, több év gondolatának termése, nem véletlenül van. Az pedig, hogy kicsit jól érzem magam, az az egész családnak, és a gyerekeknek is jó. Vagy?
A gyerek/ek a hibasak, hogy valamelyik szuloje nem bir magaval??
Mi az ártatlanság? Ha már ilyen dolog van, akkor ott senki sem ártatlan.
Vagy?
Oda bújjanak a migránsok :DDDDDDDD
(túl morbid humor? :DDDD)
Amig az otthon maradt hazastars meg ne tudja;
ha meg borul a bili, szivnak az artatlanok.
További ajánlott fórumok: