Hajgyógyászt keresek Szombathelyen (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Amit írtatok régebben, hogy a Metro-nál lévő gyógyszertárban kell jelentkezni vizsgálatra; megkérdeztem, ott már kb másfél éve nincs.
Azt mondták, hogy van ugyanígy a városban vmelyik gyógyszertárban, de az nem tudom, hogy melyikben. Ha tudtok róla vmit, kérlek írjatok.
Vagy van egy megoldás. ha mész szombathelyre, akkor bemész abba a gyógyszertárba, és egyszerűen megkérdezed annak a hölgynek a nevét, aki a hajvizsgálatot végzi. Attól még nem néznek hülyének...
akkor nem megyek el oda is:P
mert akkor meg azt mondja mit keresek ott? hiszen én kőszegre járok:D:D:: le is buknék:D:D:
akkor valószínűleg ugyanaz, mert megnéztem az enyémnek is az volt a márkája.
aha nekem is fejbortisztito irt fel: rougj márkájut az volt 2200 meg ampullát az volt 5000
Köszönöm. Sokat segítettél.
Szerintem csak ugyanaz a hölgy rendel ott. Én anyummal jártam, és mindkettőnket többször is visszarendelt ellenőrzésre, tényleg rendes volt.
Hasonló gondom van. Köszönöm a segítséget.
Biztos, hogy csak egy hölgyről van szó, és csak egy nevet kaphatok a gyógyszertárban?
Nekem nagyon hullott a hajam, amikor fésülködtem tele volt a markom, ahogy picit hozzáértem, most viszont hajmosáskor is alig jön ki pár szál.
még csak egyszer voltam nála. de azt mondja 3 honap mire rendbe rakja a hajam
Nekem sem kezelték félre.
Írt fel valami fejbőrtisztítót, meg még egy szert, mert iszonyúan hullott a hajam, és most lekopogom, már szinte alig hullik.
Viszont elég drága volt az a szer, amit a fejbőrömre felírt, kb. 5-6 ezer forint volt, a fejbőrtisztító az meg kb 1 ezer.
na szoval és nem akarom hogy félrekezelje a hajam inkább mást is megkérdezek rola:)
igen ilyenre járok én is csak az a baj hogy a doki aki tartja na végul is nem is találom a neten és nincs rola semmi
...
koszi aranyos vagy ha arra járok benézek.
Ingyenes, úgyhogy nem vesztessz vele semmit.
Én voltam nála, és anno kaptam is papírt, szerintem rajt van a neve, de már fogalmam nincs,h hogy hívták a nőt.
csak mert én mindenképp olyat akarok h tényleg hajgyogyász legyen és ne egy fodrász kamerával...
nem tudod hogy hivják aki ott rendel?
Sajna nem tudom,h mi a neve.
Vagyis a gyógyszertár mellett van egy orvosi rendelő, de a gyógyszertárban kell időpontot kérni. Azt hiszem,h kéthetente szombatonként van.
a kamilla vagy vmi virág neve van ugye,?
Sziasztok. A metronál lévő Lidl-nél van az a gyógyszertár, ott van ilyen.
csak mert a neten nem találok. egyedul a livia szépségszalonban van ha jol olvastam.
Erről én is szeretnék információt.
Előre is kösz!
sziasztok. tud vki jo hajgyogyászt szombathelyen aki mikrokamerával vizsgál. köszi
További ajánlott fórumok: