Borzas-sajtos pogácsa recept

Tészta
50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojássárgája
3 dl tejföl
kevés só
Krém
fél liter tej
8 dkg liszt
8 dkg reszelt sajt
2 tojás
só
A Borzas-sajtos pogácsa elkészítési módja:
Tészta hozzávalóit összegyúrás után 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük. Krém hozzávalóit kikeverjük simára, és sűrűre főzzük. A tűzről levesszük, és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg margarint. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. máj. 19. 18:34
A borzas-sajtos pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.