Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Borzas-sajtos pogácsa recept

Borzas-sajtos pogácsa recept

A Borzas-sajtos pogácsa hozzávalói:
Tészta
50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojássárgája
3 dl tejföl
kevés só

Krém
fél liter tej
8 dkg liszt
8 dkg reszelt sajt
2 tojás



A Borzas-sajtos pogácsa elkészítési módja:
Tészta hozzávalóit összegyúrás után 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük. Krém hozzávalóit kikeverjük simára, és sűrűre főzzük. A tűzről levesszük, és tovább keverjük, teszünk bele 8-10 dkg margarint. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A borzas-sajtos pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook