Bőrösmalac-ragu recept
A Bőrösmalac-ragu hozzávalói:1 kg börös malaccomb
10 dkg gomba
1 db vöröshagyma
1o dkg laskagomba
20 dkg cukkini
2 db paradicsom
30 dkg masnitészta
1 cs petrezselyem
olaj
só
bors
fokhagyma 2-3 gerezd
A Bőrösmalac-ragu elkészítési módja:
A malachúst kockára vágjuk,a hagymát olajon megdinszteljük,sózzuk, borsozzuk,majd a húst erős lángon jól megforgatjuk, állandó keveréssel. A gombákat apróra vágva a cukkinivel, paradicsommal még piritjuk. 2-3 evőkanál vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Közben kifőzzük a tésztát és leszürjük. mikor puha minden össze keverjük a tésztával, és megszorjuk petrezselyemmel. Forron tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. szept. 26. 14:33
A bőrösmalac-ragu elkészítési módja és hozzávalói.