Böllér karaj recept
A Böllér karaj hozzávalói:1.5 kg csontnélküli karaj
1 véres hurka
1 májas hurka
1 szál kolbász sütnivaló
só bors
A Böllér karaj elkészítési módja:
A karajt mintha szeletelnénk de nem végig csak mélyen bevágjuk.Sózzuk,borsozzuk. A hurákat és a kolbászt meg hámozzuk, és mindegyikből egy kis darabot a nyilásokba teszünk felváltva, alufóliát megolajozunk, és a töltött karajt rá helyezzük, tepsibe tesszük és kislángon másfél órát sütjük. Majd ha kibonjuk és látjuk, hogy nem piros rá piritunk egy kicsit.Amikor kissé meghült akkor sréen felszeleteljük. Bármilyen körettel, és salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. szept. 17. 11:27
A böllér karaj elkészítési módja és hozzávalói.