Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Böllér karaj recept

Böllér karaj recept

A Böllér karaj hozzávalói:
1.5 kg csontnélküli karaj
1 véres hurka
1 májas hurka
1 szál kolbász sütnivaló
só bors


A Böllér karaj elkészítési módja:
A karajt mintha szeletelnénk de nem végig csak mélyen bevágjuk.Sózzuk,borsozzuk. A hurákat és a kolbászt meg hámozzuk, és mindegyikből egy kis darabot a nyilásokba teszünk felváltva, alufóliát megolajozunk, és a töltött karajt rá helyezzük, tepsibe tesszük és kislángon másfél órát sütjük. Majd ha kibonjuk és látjuk, hogy nem piros rá piritunk egy kicsit.Amikor kissé meghült akkor sréen felszeleteljük. Bármilyen körettel, és salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A böllér karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.