Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Bolognai rakott karfiol recept

Bolognai rakott karfiol recept

Elkészítési idő 65 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Bolognai rakott karfiol hozzávalói:
- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő


A Bolognai rakott karfiol elkészítési módja:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.

Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.


Kategória: Egytálételek receptjei


A bolognai rakott karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook