Bolognai rakott karfiol recept



- 600 g fagyasztott karfiol (természetesen lehet friss is)
- 500 g darált hús
- 1 cs. bolognai por
- 1 kis pohár tejföl
- oliva olaj
- só
- ételízesítő
A Bolognai rakott karfiol elkészítési módja:
A karifolt ételízesítős vízben leforrázom. A bolognai húst a zacskón leírt módon elkészítem. Egy jénaiba beleteszem a karfiol felét, rá a husit, arra a maradék karfiolt és megkenem tejföllel. (Aki akar sajtot is reszelhet rá, nem rontja el. :)) A sütöben addig sütöm, amíg szép piros lesz a teteje.
Én a bolognai spígetti helyett készítettem el.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: bar_byka, 2010. júl. 7. 10:45
A bolognai rakott karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.