Tepsiben sült zöldséges krumpli recept
A Tepsiben sült zöldséges krumpli hozzávalói:1 kg krumpli (főtt)
25 dkg brokkoli (fagyasztott)
25 dkg karfiol (fagyasztott)
10 dkg kukorica (fagyasztott)
15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
3 dl paradicsomszósz
olaj
ételízesítő
őrölt fekete bors
A Tepsiben sült zöldséges krumpli elkészítési módja:
A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk. Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel. Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük. Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával. Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2018. ápr. 12. 16:25
A tepsiben sült zöldséges krumpli elkészítési módja és hozzávalói.