Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bolgár zöldbabos csirke recept

Bolgár zöldbabos csirke recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Bolgár zöldbabos csirke hozzávalói:
- 4 csirkecomb
- 2-3 üveg konzervzöldbab (lehet mirelit is)
- só, majoranna
- 25 dkg rizs
- majonéz


A Bolgár zöldbabos csirke elkészítési módja:
A tepsi aljára szórjuk a lecsöpögtetett zöldbabot, alaposan majoranázzuk. Ráfektetjük a bevagdosott, darabokra vágott, sózott-majorannázott combokat, pici olajat teszünk alá. Fólia alatt 30 perc alatt megpároljuk. Ezalatt megfőzzük a rizst. Utána a fóliát levéve nagy lángon-fokozaton újabb fél óra alatt ropogós-pirosra sütjük. Rizzsel, majonézzel, savanyú ubival kínáljuk.

Fogyisok számára rizs nélkül tökéletes ebéd!


Kategória: Húsételek receptjei


A bolgár zöldbabos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook