Bolgár zöldbabos csirke recept




- 4 csirkecomb
- 2-3 üveg konzervzöldbab (lehet mirelit is)
- só, majoranna
- 25 dkg rizs
- majonéz
A Bolgár zöldbabos csirke elkészítési módja:
A tepsi aljára szórjuk a lecsöpögtetett zöldbabot, alaposan majoranázzuk. Ráfektetjük a bevagdosott, darabokra vágott, sózott-majorannázott combokat, pici olajat teszünk alá. Fólia alatt 30 perc alatt megpároljuk. Ezalatt megfőzzük a rizst. Utána a fóliát levéve nagy lángon-fokozaton újabb fél óra alatt ropogós-pirosra sütjük. Rizzsel, majonézzel, savanyú ubival kínáljuk.
Fogyisok számára rizs nélkül tökéletes ebéd!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: megryan, 2008. nov. 17. 22:15
A bolgár zöldbabos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.