Majorannás hús, ahogy én szoktam recept
120 perc
A Majorannás hús, ahogy én szoktam hozzávalói:
8 szelet tarja(de lehet akár csirkecombbal is)
kb 2 kg burgonya
3-4 fej vöröshagyma
só
bors
majoránna
1 nagy tejföl
majonéz
mustár
porcukor
olaj vagy zsír
A Majorannás hús, ahogy én szoktam elkészítési módja:
A krumplit felvágom karikára és a zsiradékkal kikent tepsibe teszem(gáztepsit érdemes használni),ezt beborítom a hagymakarikákkal,majd só,bors,majoránna. A második réteget is ugyanígy majd a legtetejére kerülnek a hús szeletek és még egy kevés hagyma. Alufóliával lefedem és beteszem a sütőbe,amíg sül elkészíthetem a tartár mártást.Mikor már majdnem készen van akkor leöntjük a mártással és készre sütjük.
Én először légkeverésen 200 fokon szoktam sütni,és utána lejjebb veszem.De ezt egy háziasszony úgyis tudja:)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Boldogság1, 2012. jan. 10. 11:21
A majorannás hús, ahogy én szoktam elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.