Bogárcsípésre kalciumot adtunk a keresztfiamnak, de elvitték a kórházba, ugye nem lesz semmi baj, ki volt már így? (tudásbázis)
tegnap délután haza engették és kiderült közben hogy magas a cukra,,így mevan miért úgy reagált,,de kap egy itthon használatos ujjba toll beszúrót ,,
még nem tudom miaz vagy hogy nézhet ki holnap adják ki a receptet ..és akkor lesz véreredmény..
köszönöm akik velem voltak lelkileg!!!!
nálam mindig van mert a nagyobbik lányom mindenre allergiás,,
hernyó..stb,,
sajnos semmi mert a kórházba hétvégén semmi megmozdulás..
a bátyám tiszta ideg már azt mondta hazahozza ,,benn vannak mind a ketten!!
nameg sógornőm bennaludt jönne haza fürödni de a gyerektől nemigazán lehet,,,,szörnyű helyzet,,,
Sziasztok,
A calcimusc receptköteles és igen náthára is jó. Ugyanis a kalcium alapvetően megköti a toxikus anyagokat(mérgeket), igy megköti a rovarcsípés miatt bejutott mérget és a nátha vírusát is Ezért itatnak a mérgezettekkel tejet(a kalcium miatt). A calcimusc ráadásul pár cseppben nagy dózist tartalmaz, tehát könnyű beadni. Érdemes tartani otthon, fenistil géllel együtt. Szerintem a legjobbat tehetted, amit lehet és kéz csípéstől nem lehet komoly baja. Max fáj neki pár napig.
de jó majd én is kérek tőle akkor...
Pihenjél és vigyázz magadra, holnap írj hogy kiengedték e a kicsit és hogy mi volt.
pusz:Adri
a náthára is jó? nem is tudtam...
Na szerencsére akkor nincs nagy baj, Tök ügyes voltál, lehet hogy ezzel mentetted meg a gyereket :)
Most már nyugodj meg. Puszi neked...
A calcimusc receptköteles?
ez calcimusc,,
most hívott bátyám de semmit nem mondtak csak hogy bennmarad megfigyelésen,,,
teljesen jó a kicsi 2 éves ő egy felet iszik ha náthás mert ezt megitatom vele ami jó benne hogy ízetlen
hogy kell beadni és mennyi ca? mikor? ha allergiás tünetek jelentkeznek?
Petit egy héttel ezelőtt megcsípte ( 3 éves) az arcán egy szúnyog.
Bedagadt,kipirosodott, és csomó lett alatta, jó nagy. Bekentem fenistillel és mivel más reakciót nem vettem észre vártam. Most egy hét után kezd elmúlni...
hát köszönöm!!
attól féltem hogy a calciumtól lett baja mert attól kezdve lett rosszabúl,,,,
Engem éveken keresztül nyáron a kertben megcsípett valami, általában a combomon belül, és megdagadt, fájt, teljesen be volt gyulladva. Aztán egy alkalommal rájöttem, hogy egy icipici, mákszem nagyságú fekete bogár csípet meg, amire ezek szerint allergiás voltam. Nagyon kellemetlen volt, mert az egész combom bepirosodott, és kemény lett.
Visszatérve a te esetedre, én is csak azt tudom mondani, hogy a calcium jó ilyenkor, és feltétlen kell az orvosi segítség, hogy megfelelően el tudja látni.
Jobbulást kívánok a gyermeknek, neked pedig megnyugvást.
Az én lányomat decemberben ( igen, nem elírás ) este megcsípte egy darázs. Arra ébrdtünk, hogy a gyerek visít és nagyon sír, hogy fáj a szája. Felkapcsoltam a villanyt és akkor láttam meg a paplanján a nagy darazsat. A gyereknek percek alatt feldagadt az alsó ajka oldalt de úg, hogy még le is húzódott, szó szerint félreállt a szája.
Felhívtam az ügyeletet mondták vigyük be rögtön. Megvizsgálták, de kiderült nem allergiás, viszont mindenki így jár akinek pl. az ajkát csípi meg. Írtak ki a biztonság kedvéért Rechtodelt kúpot és Calciumot. Mi is jól megijedtünk.
Nyugi nem lesz gond, megkapja a megfelelő kezelést.
További ajánlott fórumok:
- Elvesztettem a keresztfiam
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)
- Hogy hízlalhatnánk fel a 7 éves keresztfiamat?
- Aki nem fogyaszt tejet és tejterméket, hány mg kalciumot szed naponta?
- Mit adnál egy 14 éves fiúnak ballagására aki a keresztfiad?
- Ha gyulladt fogba kalciumot tesznek, mennyire kell elmúljon a gyulladás?