Beszélek a növényeimhez. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nincs azzal baj.
Én a palántákkal suttogó vagyok. 😁
Ezt már én is kipróbáltam, de a kísérleti- és a kontrollcsoport is bepenészesedett.
Jobban jártam, amikor a mikó gyilkos hatását vizsgáltam, mert azt ígérték, hogy a mikózott tejben nem fog felfutni az élesztő. Hát felfutott.
A növényekhez ugyan nem beszélek csak az állatokhoz. Ők igénylik is. Sőt! a tyúkok hangját is utánzom.:) oda jönnek hozzám az udvaron és megnyugtató számukra.
(nem káromkodva, idegesen rugdosva megyek közéjük, mint a szomszéd)
Az gondolom, ha már az életüket értünk és velünk élik, akkor minden gondoskodást megérdemelnek.
Nekem reggel az az első, hogy locsolok és etetem a baromfit. Az én reggelim csak ezek után következhet.
Már folytak kutatások, a növények is éreznek, megérzik azt az embert, aki bántja őket és aki, beszél hozzájuk, félelmet is tudnak mutatni, ezt mértél.
A fák is kommunikálnak egymással a gyökereken keresztül, illetve gombák segítségét is igénybe veszik.
Vannak emberek akiknél minden növény kihal, ha követi az utasításokat akkor is, és vannak emberek, akik a legrozogább növényekbe is életet csiholnak.
Némely élőlénnyel én is. De a növényekkel azért nem. :)
Persze tartom a színvonalat még, a fűszálakhoz nem szólok egy szót sem!
Ha innen nézzük, minden történés annak a jele, hogy öregszünk.
Én húsz évesen is beszéltem az élőlényekkel, meg most is.
Én az állataimhoz is.
Szerintem ez nem ciki.
További ajánlott fórumok:
- Zavar, hogy nem néznek rám, az sem, akivel épp beszélek.
- Nagyon mélyen megbántottak, ha beszélek vele telefonon hogy csináljam, azt higgye hogy sírtam?
- Szégyen ide, szégyen oda, egy ideje jól hallhatóan beszélek...
- Miért sértődnek be a kollégák, ha olyan módon beszélek velük, mint ők velem?
- Melyik a jobb, ha túl tudok lépni iskolai/munkahelyi bántásokon, vagy ha magamra veszem és beszélek róla?
- Miért nem szeretik a növényeim ezt a házat?