Miért nem szeretik a növényeim ezt a házat? (tudásbázis)
De vannak növények akik még azt sem szeretik ha másik szobába visszük őket.
De ennek a tömeges pusztulásnak azért lehet más oka van.Minden esetre azonnal ne dobd ki őket.Én az elvirágzott azáleámnál már vártam,h mikor megy tönkre,..erre elkezdett virágozni.Pedig semmit nem tartottam be a tartásával kapcsolatban:))
Régen költöztél már?Nem fázhattak meg útközben?
De az is lehet h tényleg nem jó ott nekik.Talán köze van a feng-shuihoz,de ez csak feltételezés.
Csaknem 2 méteres fikuszomat helyhiány miatt másik házba kellett vinnünk, déli fekvésű, világos szobában áll, ennek ellenére folyamatosan hullanak a nevelei, sárgul, valószínűleg tönkre fog menni.
Itt nálunk északi szobában volt, szinte még fény sem érte, télen fázott. Rejtély...
Fokföldi ibolyáim, orchideáim mind tönkrementek.... volt olyan dracénám, amiről senki nem gondolta volna, hogy virágot is tud hozni, a másik lakásban virágzott, most még a növény is elpusztult...:(
Nagyon szomorú vagyok.
Létezik olyan, hogy a növények nem érzik jól magukat egy bizonyos helyen, pedig ugyanúgy megkapják a törődést, odafigyelést, mint a korábbi lakásokban?
Világos helyen vannak, gondozom, öntözöm őket, mégis sorra mennek tönkre. Korábban a másik lakásaimban virítottak, most látszik, hogy semmi élet nincs bennük szinte....
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Akik kiköltöztek külföldre, azok valójában nem szeretik a hazát?