Baranyai töltött szűz recept

1 db szűzpecsenye
30 dkg darált hús
15 dkg füstölt szalonna
só
bors
fokhagyma
A Baranyai töltött szűz elkészítési módja:
A szűzpecsenyét hosszában félig bevágjuk, majd kiklopfoljuk hogy egy nagy szeletet kapjunk. A szalonnát apró kockára vágjuk,majd a darált hússal sóval borssal fokhagymával összekeverjük. A masszát a hússzeletre kenjük összegöngyöljük és megtűzzük. Egy tepsit kizsírozunk belefektetjük a húst amit még gyengén megsózunk.Kevés vizet öntve alá megsütjük. Kis pihentetés után felszeleteljük ,zöldséges rizzsel,pecsenyelével meglocsolva tálaljuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. ápr. 1. 18:05
A baranyai töltött szűz elkészítési módja és hozzávalói.