Színes borsos báránysült recept
A Színes borsos báránysült hozzávalói:60 dkg báránycomb
1 dl száraz fehérbor
3 evőkanál citromlé
8 evőkanál olívaolaj
2 kávéskanál színes bors(törött)
kevés friss oregáno
kevés frisskakukkfű
só
A Színes borsos báránysült elkészítési módja:
A combot 3-4 cm-es,kockára vágjuk,és egy mélyebb tálba tesszük.Ráöntjük az olívaolajat a bort a citromlét ,majd sóval,borssal ,a kakukkfűvel, és az oregánóval alaposan összekeverjük. Az egészet letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Sütés előtt a pácléből kiszedjük a húskockákat és adagonként fapálcikára tűzzük.Forró grillserpenyőbe téve minden oldalát pirosra sütjük. Sült zöldségekkel vagy friss salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. márc. 28. 10:28
A színes borsos báránysült elkészítési módja és hozzávalói.