Balázska rakottas recept


500 g penne tészta
1 dz.kukorica konzerv
1/2 kg darált hús
Tejszín
Tejföl
1 fej v.hagyma
3 gerezd fokhagyma
Olaj
25 dkg trappista sajt
(Igény szt.más zöldség: brokkoli, gomba, stb)
Fűszerek (i.sz.)
A Balázska rakottas elkészítési módja:
A tésztát megfőzzük -szokásos módon. A darált húst pici hagymás olajon megdinszteljük,fűszerezzeük.i.sz, aztán felöntjük a kukoricával, zöldségekkel és picit összerottyantjuk. Utána tepsiben rétegezzük a motyót, egy sor.. Egy sor... A tetejére sajt és összesütjük
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2015. márc. 16. 22:35
A balázska rakottas elkészítési módja és hozzávalói.