Bachmayer edény előnyei, fortélyok, receptek... (beszélgetés)
Lehet hogy gyatrák,pontos válasszal csak Hoxa szolgálhatna erről.Mindenesetre köszönöm a minősítést.
Ha így nézzük minden terméknév kiírása reklámnak számítana,ami mögött honlap is van.A mai világban pedig honlap nélkül már nem igazán létezik terméknév.Ha ezeket tilos lenne kiírni,az nagyjából lehetetlenné tenné itt a kommunikációt.
És nem,nem tudom hogy szegény edénytulajdonos nem-e a cég vezérigazgatója :) Mint ahogy azt sem,hogy ha ajánl valaki nekem egy magyar készítésű ruhát,nem épp a nagynényje üzletét próbálja-e fellendíteni.
Ez bizalmi alapon működik valamilyen szinten.Én pl elhiszem a témaindítónak,hogy tényleg csak tapasztalatot,segítséget várt.
Ha valaki egy ilyen kérdés láttán azonnal arra gondol,hogy a gyártó épp így akarja a honlapot feljebb hozni a keresőkben,az igen érdekes gondolkodásra vall.
Egy kicsit gyatrák a remlámról szerzett ismereteid, de sebaj. Egyébként a belinkelt oldalon meg van adva, hogy lehet a terméket megvásárolni. Honnan tudod, hogy nem a hivatalos forgalmazó tulajdonosa vagy értékesítője írta mondjuk ki? A keresőpozicionálást is fel lehet így turbózni.
Mindegy, az én érdekeim nem sérti, csak szerintem nem is épp etikus.
Csak az számít reklámnak,amiből neked anyagi hasznod származik.Pl ha kiírod,hogy te valamit árulsz és jöjjön mindenki,vegye csak meg...
Ha kiírod,hogy milyen edényed van,vagy hogy colgate fogkrémet használsz,az nem egészem ugyanez a kategória.Mint ahogy azt sem kell kipontozni,hogy pemperst teszel a gyerek alá :)
Sziasztok. Bármit várok, ami :
[link] -n
több infót tartalmaz. Nem találok konkrét recepteket sem :(
köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ami a konyhai fortélyokba nem fért bele:)
- Konyhai fortélyok
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Az itt talált receptekhez tippek, trükkök és fortélyok
- Ide szeretném összegyűjteni azokat a tapasztalatokat, recepteket, fortélyokat, amelyek a pároló edényben való főzéssel kapcsolatos