Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára. (beszélgetős fórum)
Örülök, hogy tetszik :-)
Kicsit mániákus vagyok, tudom... :-P :-D
Veronika, nagyon tetszik a naplód, más szempontból is, körülnéztem ott.
Blueberry: a répatorta is érdekelne, köszi előre is.
Joghurtot én is lekezdtem már néha adni, tényleg jó ötlet, köszönöm.
Apokrif, megnézetm a receptet, nagyon jól hangzik ez is, de nem biztos, hogy a babának megcsinálnám. Én szívesen megenném :)
Ha nem ismeri, a kis "Felfedező" a kukoricadarát, érdemes lenne előtte tesztelni (érdemes-e a tortának nekifogni), készíteni egy édes puliszkát:
További ötletek
- lehet egy kicsit édesebben készíteni,
- lehet pl. datolya krémmel tálalni, datolyát vízzel hígabb krémnek összeturmixolni.
Ajánlom szíves figyelmedbe:
- Több babazsúron is sikert aratott.
- Egészséges, minden ártalmas dologtól mentes.
- Egyszerű elkészíteni.
Egyébként pár héttel ezelőtt én is indítottam egy ilyesmi fórumot. Ott Pné Veronikától - ezúton is hála neki - nagyon sok jó receptet kaptam. Ha érdekel, nézzetek ott is körül:
Szia Gyopar!
En gyumolcsos joghurttortat keszitettem elso szulinapjukra,ekkor mar adhato a joghurt.Ha erdekel elkuldom a recit!
Szia.
A naplómban a 3. oldalon találhatsz "kedvenc" tortákat. Tej és tojásmentes, grízes, 1. szülinapra való receptjeim (is) vannak. Nézz szét, hátha megtetszik valamelyik.
Remélem, tudtam segíteni. :-)
Hát nem gluténmentes, de leírom.
Az én kisfiam 1 éves szülinapjára, babapiskótás csokikrémes, zselatinnal fixálva készítettem, de nem emlékszem a pontos nevére. A mindmegette.hu-n beírtam a keresőbe az alapanyagoknál és a találatokból válogattam.
Talán Te is írj be néhány alapanyagot és meglátod mit hoz ki :)
Boldog szülinapot az 1 éves apróságnak!
További ajánlott fórumok:
- Cigánymeggyet szeretnék eltenni télire, ötleteket és bevált recepteket várok hogyan!
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Unokahúgomnak nemsokára lesz a 20. szülinapja! Fogalmam sincs mit kajon! Ötleteket várok!
- Ajándék nagymami 75. szülinapjára. Ötleteket szeretnék...
- Mit tudsz a mediterrán diétáról azon a kevéske infón kívül, ami a neten található? Szívesen veszem az ötleteket, recepteket.
- Strucc húsból keresek recepteket, ötleteket hogyan lehet elkészíteni!