Unokahúgomnak nemsokára lesz a 20. szülinapja! Fogalmam sincs mit kajon! Ötleteket várok! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Köszike a hozzászólásokat és a tippeket!
Krinya8: igen tanul még! Van valami ötleted?
AMúgy tényleg kötöszködőkre nincs szükségem! Én innen várok ötleteket! Pipikém, ha nincs ötleted akkor nem kell hozzászólni! Nem kötelező!
Szerintem eltéveszteted a házszámot, ez nem a kötözködős fórum!!!!
Képzeld el sokan vannak így, pl. így vagyok a saját anyámmal, annak mindene meg van , és nehezen tudom kitalálni minek tudna még örülni, ezért csináltam neki most szülinapjára egy családi filmet, de Karácsonyra hogy mit fogok neki venni fingom nincs!
A másik dolog ha nem tudtsz hozzászólni normálisan amire kért a fórum írója akkor inkább ne írj semmit, nem kötelező!Amit megértesz, és amit nem az meg magánügy!Te nem érted meg hát ez van!
Bocs mindenkitől nem az én fórumom, de sajna ezen most kiakadtam!
Sose bírtam megérteni, hogy valaki a hozzátartozója meglepéséhez miért innét vár ötleteket?
Talán annyira semmilyen viszonyba vagytok, hogy gőzöd nincsen róla, hogy minek is örülne??
Szia!
Esetleg ékszer, utalvány (pl ruha/könyv)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- 4éves unokahugomnak szülinapjára szeretnék sk. foglalkoztató füzetet összeállítani, tudnátok segíteni?
- Apukám 60 éves lesz nemsokára, ötleteket várok hogy mit vegyek ami a 60-at jelképezi
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára.
- Ajándék nagymami 75. szülinapjára. Ötleteket szeretnék...