4éves unokahugomnak szülinapjára szeretnék sk. foglalkoztató füzetet összeállítani, tudnátok segíteni? (tudásbázis kérdés)
ha valaki kéri az enyém nyugodtan tovább adhatod vagy irányisd hozzám és meghívom :)
Örülök, ha találtál benne neked valót, ha hoxa megengedi, hogy közzétegyem szívesen ideteszem az én kis kincseimet :)
Halihó. Szépen haladok. Az alább említett oldalról sok mindent le lehet szedni. De mivel reklámozni nem illik, csak halkan súgtam, ok ? ;)
Többen írtátok, hogy adjak ötleteket, mert Ti is kedvet kaptatok. Na ott aztán lehet bogarászni. Amit meg máshonnan kaptam, személyektől, saját kincsestárukból, azokat inkább nem adom tovább. Biztos rengeteg munka volt vele nekik, hogy rájukakadjanak,stb. nem lenne szép dolog egy perc alatt továbbadni. Remélem megértitek. Köszi :)
Regizzetek ...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok. Sok mindent kaptam már. :) Színes írógép papírra fogok nyomtatni, (szinte) a zöld minden árnyalatában, mert az a kedvenc színe. Színezőket értelemszerűen fehér papírra. Egyenlőre több a zöld árnyalata, mint a feladat típusa( egy feladat-egy árnyalat). Pontösszekötőm, színezőm,számos színezőm, labirintusom,egyéb feladataim vannak.Amolyan kezdetleges betűtanítók,sablonok...(A betűket már ismeri)
Tudtok még ajánlani valamit ?
Ha nem haragszol, én is kérhetnék? E-mail címem az adatlapomon van. Az én kislányom 2,5 éves, de elmenteném őket!
Köszi előre is!
Bocsi Hoxa, ne haragudj !!! :)
A Tc-bemn van belső csomagoló, azért látod, a rar fájlt vagy winrar segítségével bontod ki, vagy a TC menüjében megkeresed a kicsomagolást és ott. Ha gif-nek látod, akkor az is. Viszont tudomásom szerint semmi baj nincs a nyomtatásával...
Ha érdekel, nekem is rengeteg színezőm van. :)
Sziasztok!
Ha a gugliba beírjátok a free coloring pages szavakat, kiad egy rakat találatot.
Én is így szoktam letölteni a tanítványaimnak.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Kisfiam 8. szülinapjára a 8 év fotóiból egy klip összeállítást szeretnék és ahhoz keresek zenét, mit ajánlanátok?