Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani … (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az a nélkülözhetetlen(?) bugyi. Hordani, vagy nem hordani…
A lényeget én is kifejtettem. Az én véleményem is egy vélemény.
Sokaknak nem a cikk témájával, hanem a hangvételével volt problémája.
Köszönöm; már megérte benézni ide. 😁
Jó lenne, ha a kritikádon elgondolkodnának az érintettek, és magukba szállnának!
A cikk szerintem tök jó, ki van fejtve a lényeg, érthető, meg is érthető, és el is fogadható.
Az ostorozás megy, még úgy is, hogy el sem olvassák miről van szó -ilyen is volt az elején-.
Szóval tolerancia semmi, elfogadás "ohne", így aztán nehéz megbeszélni, megvitatni dolgokat.
Igen, olvastam, hogy írtad, hogy idézel..., csak nem értem miért hasonlítják petárdához! :)
Ha te bugyiban érzed jól magad, hordj bugyit. :) Nem vagyunk egyformák, ettől szép az élet! :P
Nyilván nem félek szó szerint az atkáktól és társaiktól. Hanem egyszerűen bugyiban érzem kellemesen magam.
A marhaszeletbe csomagolt petárda... Hát valami ilyesmi:
Ez nyalóka 🤣
Szerintem meg ne piszkalgassa a laba kozet szikekkel senki.
Igen, ugyanolyan szep. Mondjuk nekem szerencsere nem volt idiotakkal dolgom minden pasim imadta. De az olyanokat meg le kell tojni. En sem vonalzoval allok a pasi farkahoz es ha nincs meg xy cm hosszu akkor kirohogom. Na errol ennyit. Kar h faxnagyobbito mutet nincs, biztos sokan ravetemednenek.
V vaan????
Senki nem érdemel meg orgazmus mentes életet!
Aki meghozza ezt a döntést, pont azok miatt teszi, akik salátásnak hívja, meg hogy tanuljon meg vele tapsolni! Milyen szemét szövegek ezek? Ugyan olyan finom lehet, mint akinek szép és kicsi!
Igen, genetika. Nincs is vele baj. Nem is akarnám befolyásolni, pedig lehetne, plasztikával.
Aki levágatja a nunája felét, az megérdemel egy orgazmus mentes életet.
Most komolyan? Megint?
Miért védene egy bugyi vagy gatya a szagoktól! Ha már szaglik, akkor az átszaglik!
Ha meg szabadon van szellőzik.., nem? :DDDD
Hjujjj!
Brutálisba nyomod! Végül is, az atkák biztos nem jutnak át azon a páncélon! :DD
Soha nem mászott még be oda be semmi és senki csak az akaratommal! :DD
Szerintem minden punci szép,és vonzó! Tehát egészségemre! :P
"marhaszeletbe csomagolt petárda." Ezt ha valaki érti, fordítsa le nekem! Marszelet oké...,petárda?
Mindenkit érdekel, mert még mindig tabu. Pont azért feszegetik a témát, mert akarnak beszélni róla,de gátat szab a rosszallás, negatív vélemény!
Te unod a salátát, jelen esetben nem a banánt.., én szeretem,ezért vagyok itt és minden olyan oldalon, ami ezzel foglalkozik. Te miért vagy itt?
Nem tetszik? Görgess tovább én sem megyek olyan oldalra, ami nem érint, nem érdekel.
Utálom a bugyit, melltartót! Viszont, ha kimegyek az utcára, veszek fel! Dolgozni kényelmeset veszek fel. Volt már, mikor a férjemmel vacsizni mentünk, majd sétálni, hosszú, nyári ruhám alatt nem volt bugyi, tudta, hogy nincs rajtam, és izgatta nagyon! Nem volt gondom a nedvekkel,nem volt állott p.na szag, mint ahogy más írta, hogy az alsónemű arra is szolgál, hogy elfedje a szagokat.... :DD
Kedves Sablonos
Zárógondolatként:
Miért csúnya, ha szép?
Válasz:
- Viccből van így nevezve.
- Így szoktam meg.
- Így tanították.
- A családban ez a megszokott elnevezése.
- Mert környezetemben mindeki így nevezi.
-....
A válaszokban nincsen idegen szó, ami megnehezítette volna a válaszadást a kérdésre.
Legyen kellemes napod!
Elnézésedet kérem, hogy válaszokból kimaradt a hozzászólásod.
Evy0807 magyarázatával tökéletesen egyetértek. Evy0807 saját indokát is elmagyarázta.
De persze mindenre lehet olyan választ adni.... Azért mert, csak.
...csak a "csúnya" szóval.
Sok férfit mégis nagyon motívál, hogy szerezzen legalább egyet.