Milyen cipőt szerettek hordani? (beszélgetés)
De a lúdtalp sajnos visszatérhet. Kiskoromban napi tornával 2-3 év alatt teljesen eltűnt.
Majd ezektől a lapos belső talpú cipőktől visszajött. :(
Berkemann :) Annyira kényelmes a talpkidolgozása, hogy számomra semmi nem veheti fel vele a versenyt.
Hozzáteszem, lúdtalpas vagyok, de a hagyományos lúdtalpbetéttől (ami keményebb) egy idő után megfájdul a lábam.
Ezekben a cipőkben-szandálokban viszont egy puhább kényelmi betét van és így nagyon jó a lábnak.
Edzőcipőt is szoktam hordani, Adidas, lengéscsillapítós talpút. Abban is van hasonló beépített kényelmi talp.
Mivel egyik típus sem a csili-vili fajta, vannak csinosabb darabjaim is, de azokat csak akkor hordom, ha szükséges :)
Csak kényelmeset.
Nem szeretem ha szorongatja a cipő a lábamat, így csak a kicsit kocka orrút szeretem. A lapos lekerekítettet nem (ezek most divatosak, de szerintem elég nyomorék a kinézetük).
Sport cipőt csak sportoláshoz veszek fel. Tornacipőt nem szoktam hordani. A márkák nem érdekelnek, a lényeg a kényelem.
Télen csizma, tavasszal és ősszel cipő, nyáron papucs vagy szandál. Csak fekete cipőket hordok, nyáron meg csak fehéret. Csak bőrt, műanyagot nem. A sarok 2-3 cm. Csak akkor veszek fel magasabb sarkút ha olyan ruha van rajtam.
A lúdtalp nem tér vissza, ha valakinek az van, akkor az örökre megmarad. Nem hiszem, hogy létezne olyan ember, aki napi 1 órát speciálisan tornáztatná a lábfejét, hogy a lúdtalpa meggyógyuljon.
Igen, ez gyönyörűséges!
Van egy ilyenem, halványrózsaszínben.
DE tetszik a bézs is.
Remélem működik, én ilyenre gondoltam de inkább bézsben
UK 7 -es méretek a Converseim. Nem, télen nem, én fázós vagyok :D
Jajj annyira gyönyörűt láttam a boltban, megpróbálom megkeresni és belinkelem priviben :)
Akkor tényleg rajongó vagy :)
És bőr van? Én idén vettem egy fehér bőrt, az lett a kedvencem.
További ajánlott fórumok:
- Szerettek könyvet olvasni? Ha igen, milyen témájúakat?
- Milyen szaloncukrot szerettek?
- Kislányomnál bokasülyedést állapítottak meg, milyen cípőt kell hordania?
- Az 'ilyen' típusú cipőt mihez lehet hordani?
- Futócipőt lehet normál szabadidős cipőként is hordani?
- Sportcipőt érdemes harisnyazoknival hordani vagy csak divatozás?