Kislányomnál bokasülyedést állapítottak meg, milyen cípőt kell hordania? (tudásbázis)
Nem csak cipőt kell megfelelőt hordania, hanem gyógytornáznia is kellene! A cipő önmagában nem elég!
Olyan cipőt válassz, aminek a talpa úgy van kialakítva, mintha lúdtalp betét lenne benne, vagy vásárolj azt a cipőkhöz! És a cipő jó minőségű legyen, olyan, ami jól tartja a lábát, a bokáját, mert különben nem sok értelme van a talpbetétnek!
Ja és Salus szandit vettünk. A Heim Pál ortopédiája ezt a márkát javasolja és szükség esetén ezt is írják fel.
A siestát a harántemelő miatt nem javasolják, állítólag pont amiatt lesz lúdtalpas a gyerek. Legalábbis nekem, ezt mondták, amikor elkezdtem cipőt keresni.
3 éves a kislányom.Tudjátok mi a bibi a dologban,hogy direkt siesta cipőket vettem neki anno.
Elviszem az ortopédiára.
Peti is kicsit lúdtalpas, az én lábam is gágog, gondolom tőlem örökölte :)A salus cipőhöz kell orvosi vizsgálat? Hol lehet ilyen cipellőt csináltatni?
Köszi
Valami olyasmi,de jobb!
Az orvos írja fel az Ortopédián!
Még időben vagy,de sok odafigyelés,és nagy pénztárca!
Sok sikert!
Nekem is bokasüllyedésem van,sajnos nekem nem voltak odafigyelő szüleim,és nem kaptam gyógycikőt;nagy kár!
Most 26 éves leszek,a bokám nyáron heti 2-3x kimegy a helyéről,mert gyenge,a térdem oda van,Gerincsérvem van! Havonta kezd lezsibbadni az egyik oldalam ...
Nem akarlak ilyesztegetni,de tarsd be az orvos utasításait,gyógycipő,segít!!!
Ortopédiára kell vinned,ott írják fel neki a gyógycipőt!
Mélyen nyúlj a pénztárcádba!
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Négy éves kislányomnál az ovis doktornő alsóháti skoliózist (gerincferdülést) állapított meg és gyógytornára kell járnunk