Aranygaluskát sütöttem, de csak a felső réteg sült meg. Vissza lehet tenni még sütni, ha már kihűlt? (tudásbázis)
10. juditkecskemet (válaszként erre: 8. - IzaHold)
2014. szept. 14. 17:47
Köszi, le tudtam szedni és meg is sütöttem. Szerintem jó lett.
9. juditkecskemet (válaszként erre: 7. - Cucicsillag)
2014. szept. 14. 17:46
Köszi, ezután így csinálom :)
8. IzaHold
2014. szept. 14. 17:43
Esetleg, ha nem tudod leszedni a felső réteget, alufóliával letakarva nem fog tovább pirulni a teteje.
7. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Juditkecskemet)
2014. szept. 14. 17:13
En leszednem a felso megsult reteget es visszatennem. Ezt a tovabbiakban ugy tudnad elkerulni, hgy eloszor lealufoliazod a tetejet, en szinte mnden sutit igy sutok es a vegen csak a szint kapja meg. :)
6. juditkecskemet (válaszként erre: 5. - ILI.)
2014. szept. 14. 17:00
Végül is igazad van. Mi veszíteni valóm van. Nyersen nem jó :-D
5. ILI.
2014. szept. 14. 16:55
Én lehet, hogy megpróbálnám, veszteni való nincs, mert ha nem sül meg akkor nem jó, inkább legyen a külseje kicsit sültebb, esetleg alacsonyabb hőfokon kellene szerintem. Vagy csak az egyik felével ha próbálkoznál?
4. juditkecskemet (válaszként erre: 3. - Állólámpa)
2014. szept. 14. 16:53
Köszi, akkor megpróbálom. :)
3. állólámpa
2014. szept. 14. 16:51
Ha a felső réteget leszeded, simán visszateheted. Megégni így nem fog, de még talán nem halt meg az élesztő, lehet siker a vége. :)
2014. szept. 14. 16:46
Kihűlt és utána kóstoltuk meg. Ch szegény lisztből csináltam és alacsonyabb hőfokon kellett volna sütni több ideig...(már rémlik). Tovább süthető miután már kihűlt? Vagy nyers marad?
2014. szept. 14. 16:44
Aranygaluskát sütöttem. A felső réteg megsült de a középső és az alsó sületlen. Vissza lehet tenni még sütni így 1-2 óra után?
További ajánlott fórumok:
- Van kétféle főtt étel maradék, sütöttem pogácsát, erre a...
- A mai ünnepre én főztem és sütöttem tortát. Azt hiszem, ez...
- Évekig nem sütöttem, mert elhittem magamról, hogy nem...
- Hát hálistennek nem repedt szét a bejgli. Mondjuk nem is sütöttem.
- Ízes buktát sütöttem, de kemény lett, lehet tenni valamit, hogy visszapuhuljon?
- Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is?