Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is? (tudásbázis)
7. 29de075fa0 (válaszként erre: 1. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 23:42
ha kihult ,tedd be zacskoba,
6. Ircsiii (válaszként erre: 5. - Szanád)
2010. aug. 24. 21:58
Igen, megkelesztem 2x.
Sütés után friss és puha.. de egy idő után, már nem az igazi.
5. szanád (válaszként erre: 4. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 17:34
Ez jó recept, nem szárítod ki nagyon a sütésnél?
Megkeleszted 2x rendesen ?
4. Ircsiii (válaszként erre: 3. - Szanád)
2010. aug. 24. 17:29
40 dkg liszt
2 tojássárája
2 dkg élesztő
3 dkg cukor
2,5 dl tej
Ezek alapján.
3. szanád (válaszként erre: 1. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 15:04
Annak még másnap is puhának kéne lenni.
Milyen recept alapján készíted ?
2. Katinkaboszi
2010. aug. 24. 13:41
ha kihűlt, takard le tiszta konyharuhával és tedd egy nagyobb nylonba.
de ha elkészíted, nem hiszem, hogy maradjon :)))
1. Ircsiii
2010. aug. 24. 13:38
Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is?
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Hogyan tároljam a kenyeret, hogy sokáig friss maradjon?
- Miben kell tartani a töpörtyűt, hogy friss maradjon?
- Hogyan lehet tárolni a tormát, hogy friss maradjon több napig?
- Hogyan kell tárolni a banánt és a répát, hogy 10 napig frissen maradjon?
- Milyen recept szerint süssek pogácsát, hogy friss, puha maradjon 3 nap múlva is?