Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Ananásszal töltött jércemell-filé recept

Ananásszal töltött jércemell-filé recept

Az Ananásszal töltött jércemell-filé hozzávalói:
60 dkg jércemell-filé
20 dkg ananászbefőtt
5 dkg mandula darálva
1 zsömle
1 tojás
só, őrölt bors


Az Ananásszal töltött jércemell-filé elkészítési módja:
Az ananászbefőttet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét, a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A mellfiléből tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, kissé kiverjük, sóval meghintjük. Az ananászos tölteléket egy csíkban ráhalmozzuk. Szorosan fölcsavarjuk és vajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Tepsibe téve előmelegített sütőbéri 220 C-on 30-­35 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kissé hűlni hagyjuk, majd legalább fél. napra hűtőbe tesszük dermedni. A fóliából kibontva, fölszeletelve tálra rakjuk, gyümölcsökkel körítjük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az ananásszal töltött jércemell-filé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook