Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Pikáns csirkemáj pástétom recept

Pikáns csirkemáj pástétom recept

A Pikáns csirkemáj pástétom hozzávalói:
1 kg csirkemáj
8 dkg libazsír
3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve
5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva
10 keményre főzött tojás
10 evőkanál mustár
10 csapott kávéskanál bors
10 csapott kávéskanál só


A Pikáns csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat. Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre. Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk. A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A pikáns csirkemáj pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook