Pikáns csirkemáj pástétom recept
A Pikáns csirkemáj pástétom hozzávalói:1 kg csirkemáj
8 dkg libazsír
3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve
5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva
10 keményre főzött tojás
10 evőkanál mustár
10 csapott kávéskanál bors
10 csapott kávéskanál só
A Pikáns csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat. Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre. Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk. A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. dec. 12. 17:11
A pikáns csirkemáj pástétom elkészítési módja és hozzávalói.