Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Ananászos répatorta recept

Ananászos répatorta recept

Az Ananászos répatorta hozzávalói:
2 dl tej,
2 dl étolaj,
3 db egész tojás,
50 dkg cukor (lehet barna cukor is),
2 csomag vaníliás cukor,
25 dkg ananász pépesítve,
25 dkg reszelt sárgarépa,
1 kiskanál só,
13 dkg dió (mandula) darálva,
2 kiskanál fahéj,
25 dkg liszt,
3 kiskanál szódabikarbóna,
10 dkg kókuszreszelék.


Az Ananászos répatorta elkészítési módja:
A tejet, az olajat, a 3 tojást és a cukrot robotgéppel elkeverjük, majd sorban hozzáadjuk a többi hozzávalót. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk úgy, hogy a szélére is jusson, beleöntjük a tésztát. 180 fokos sütőben 1-1,5 órát sütjük. Sütés közben néha villával (hústűvel) megszúrjuk a közepét, ha nem ragad semmi a villára, készen van. 3 napig is eláll, de addigra elfogy.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ananászos répatorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook