Amarinda adu ásza recept


20 dkg margarin
45 dkg liszt
15 dkg porcukor
2 tojás
1 citrom reszelt héja és leve
1 sütőpor
kakaó
lekvár
csoki vagy tortabevonó
Az Amarinda adu ásza elkészítési módja:
A hozzávalókat a kakaó,a lekvár és a csoki kivételével összegyúrjuk.3 részre osztjuk a masszát.Egyikbe 1-2 kanál kakaót teszünk.Az első lapot tepsibe tesszük,megkenjük lekvárral,beborítjuk a barna lappal,amit megint megkenünk lekvárral,és végül rátesszük a harmadik lapot.Közepes tűznél megsütjük.Még melegen csokimázzal bevonjuk.
Jól csomagolható,nem romlékony,pár napig eláll,sőt az állástól talán még finomabb,puhább lesz.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: b0119787e9, 2011. nov. 3. 14:41
Az amarinda adu ásza elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.