Almás keverős süti (gyors) recept
40 perc
Az Almás keverős süti (gyors) hozzávalói:
30dkg reszelt alma
30dkg kristálycukor
30dkg liszt
1cs sütőpor
2 tojás
4ek olaj
izlés szerint fahéj
Az Almás keverős süti (gyors) elkészítési módja:
Nagylukú reszelőn reszeljük le a héj nélküli almát, aztán a további hozzávalót is tegyük a tálba, jól összekeverjük. Sütőpapiros tepsibe öntjük. 175 fokon tűpróbáig sütjük.
Én félidőnél lejjebb veszem a hőfokot. A tetejére sütés előtt tehetünk szép vékony almakarikákat & azzal sütjök meg. Akkor mutatósabb, én nemigen szoktam. :-)
Olyan recepteket osztok meg Veletek, amit rendszeresen Én is elkészítek!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Cs.Anita, 2011. jún. 1. 18:04
Az almás keverős süti (gyors) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.