Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás keksz (Kata féle) recept

Almás keksz (Kata féle) recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Almás keksz (Kata féle) hozzávalói:
50 dkg háztartási keksz
1 kg alma
7 dl víz
3 csomag van. pudingpor
1 csomag van. cukor
fahéj
25 dkg cukor


Az Almás keksz (Kata féle) elkészítési módja:
Kb. A4-es nagyságú tepsi alját 1 sor keksszel kirakni. Almát lereszelni, 4 dl vízzel felfőzni, beletenni a cukrot. A pudigporokat 3 dl vízzel csomómentesen elkeverni, beleönteni az almás vízbe, sűrűre főzni. Van. cukorral, fahéjjal lehet ízesíteni. Ráönteni a kekszre, tetejére még egy réteg kekszet tenni. Hűtőbe tenni, kb. 3-4 óra múlva fogyasztható!

Lehet, hogy a neve nem bizalomkeltő, de érdemes kipróbálni, meglepően finom!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás keksz (kata féle) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook